Ontwerpbestemmingsplan Peursumseweg 3 te Giessenburg

Burgemeester en wethouders van Giessenlanden maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan Peursumseweg 3 te Giessenburg ter inzage ligt. Het betreft een woningbouwplan waarbij op het achtererf 8 seniorenappartementen worden gebouwd en het aan de weg gelegen bestaande boerderijpand in 5 appartementen wordt gesplitst voor m.n. starters. Ook worden parkeerplaatsen aangelegd.

Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt met ingang van 11 februari 2011 zes weken ter inzage. U kunt de stukken digitaal inzien bij de balie van het gemeentehuis, Groeneweg 33 te Hoornaar tijdens de openingsuren op ma–vr van 08.30–12.00 uur en op wo van 08.3–15.30 uur. Ook kunt u de stukken raadplegen op de site van de gemeente www.giessenlanden.nl → Plannen en Projecten → Bestemmingsplannen, of op de site van www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het bestemmingsplan op te roepen op het scherm, bijvoorbeeld door in te zoomen op de kaart.

Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn van 6 weken kan eenieder bij de gemeenteraad zowel mondeling als schriftelijk gemotiveerde zienswijzen naar voren brengen tegen dit plan. De schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de raad van Giessenlanden, Postbus 1, 4223 ZG Hoornaar. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze moet een afspraak worden gemaakt. U kunt hiervoor op werkdagen contact opnemen met mevr. mr. E.A. Schep, telefoonnummer

0183-583849 of bij haar afwezigheid met J. Venderbos, tel. 0183-583807.

Naar boven