Ontwerpbesluit omgevingsvergunning met uitgebreide procedure

Burgemeester en wethouders van Boxtel zijn voornemens, gelet op artikel 2.1 en 2.2 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een parkeerplaats en het vellen van 9 bomen, op de locatie Europalaan ter hoogte van basisschool De Beemden.

Het project heeft betrekking op de volgende activiteiten:

  • gebruik in strijd met het bestemmingsplan

  • het vellen van 9 bomen.

Ter inzage en/of informatie

Vanaf vrijdag 30 december 2011 liggen de aanvraag en het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken ter inzage bij de afdeling Wonen en Milieu in het gemeentehuis, ingang Markt. Voor informatie over en inzage van deze stukken kunt u telefonisch contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Wonen en Milieu, (0411) 65 52 49. Inzage kan alleen na telefonische afspraak. Het secretariaat is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

In verband met een interne nieuwjaarsbijeenkomst is het gemeentehuis op maandag 2 januari 2012 pas na 11.00 uur telefonisch bereikbaar.

De termijn voor het indienen van zienswijzen loopt tot en met donderdag 9 februari 2012.

Ook is het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Een ieder kan tot en met donderdag 9 februari 2012 een zienswijze schriftelijk en/of mondeling indienen bij burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.

Mondelinge zienswijzen kunt u indienen bij de behandelend ambtenaar. Dit kan alleen op afspraak via het secretariaat van de afdeling Wonen en Milieu, tel. (0411) 65 52 49. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Uw zienswijze, inclusief een eventuele reactie van de aanvrager, wordt bij de verdere besluitvorming betrokken. Een indiener van zienswijze wordt op de hoogte gesteld van het besluit.

Naar boven