Ontwerpbestemmingsplan Landelijk gebied Woerden, Kamerik, Zegveld, herziening 1, Landelijk gebied Woerden, Kamerik, Zegveld, herziening 2

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 22 december 2011 de twee genoemde ontwerpbestemmingsplannen voor zes weken ter inzage liggen tot en met 1 februari 2012. Iedereen kan tijdens deze 6 weken schriftelijk of mondeling een zienswijze indien.

Plangebied

Het plangebied herziening 1 beslaat de percelen Meije 211 Zegveld, Breeveld 18b Woerden, Breeveld 17 Woerden, Rietveld 91 Woerden.

Het plangebied herziening 2 Beslaat het gehele vigerende gebied van bestemmingsplan Landelijk gebied Woerden, Kamerik, Zegveld. Herziening 2 bevat wijzigingen in de regels en wijzigingen van aanduidingen op de plankaart voor de percelen Houtdijk 16 Kamerik, Rietveld 128 Woerden en de renvooi.

Doel

Doel van herziening 1 is om een aantal niet goedgekeurde en vernietigde delen van het bestemmingsplan Landelijk gebied Woerden, Kamerik, Zegveld op te nemen in een nieuw bestemmingsplan.

Doel van herziening 2 is om een aantal omissies van het bestemmingsplan Landelijke gebied Woerden, Kamerik, Zegveld te corrigeren. Daarnaast bevatten beide plannen een actualisatie van de regels van met name de gebruiksmogelijkheden en de flexibiliteitsbepalingen van het bestemmingsplan en worden de regels voor de binnenplanse wijziging van Ruimte voor Ruimte woningen aangescherpt.

Ontwerpbestemmingsplan inzien

U kunt het plan en bijbehorende relevante stukken gedurende openingstijden tijdens de in de aanhef genoemde termijn inzien in de koepel van het stadhuis, Blekerijlaan 14 te Woerden. Daarnaast is het bestemmingsplan te raadplegen op de gemeentelijke website (onder Wonen en Leven, Bouwen en Wonen, Bestemmingsplannen, Bestemmingsplannen in voorbereiding). Herziening 1 is tevens raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Schriftelijke zienswijzen

Schriftelijke zienswijzen kunt u, onder vermelding van het betreffende bestemmingsplan ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Landelijk gebied Woerden, Kamerik, Zegveld, herziening1’ of ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Landelijk gebied Woerden, Kamerik, Zegveld, herziening 2’, indienen bij:

Gemeenteraad Woerden

t.a.v. afdeling ruimtelijke ontwikkeling

Postbus 45

3440 AA Woerden

Mondelinge zienswijzen

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met de heer A. Lacroix via telefoonnummer (0348) 428889. Voor vragen of meer informatie kunt u ook bij deze persoon terecht.

Naar boven