M.E.R. Beoordelingsbesluit (art. 7.17 Wm)

Voor de locatie aan de Hagenweg 1 te Ambt Delden is een aanmeldingsnotitie M.E.R.-beoordeling ingediend. De aanmeldingsnotitie is ingediend ter voorbereiding van het indienen van een aanvraag om omgevingsvergunning voor het onderdeel milieu voor een varkens- (zeugen en vleesvarkens) en vleesstierenhouderij.

Wij hebben op grond van de Wet milieubeheer beoordeeld of ten behoeve van de verandering van een milieueffectrapport moet worden gemaakt.

Na beoordeling van de diverse milieuaspecten is ons gebleken dat er geen belangrijke nadelige effecten voor het milieu of bijzondere omstandigheden zijn die een milieueffectrapport noodzakelijk maken.

De beslissing inzake de M.E.R. beoordeling is niet vatbaar voor bezwaar, tenzij deze beslissing een belanghebbende rechtstreeks in zijn belang treft. Deze belanghebbende kan gedurende zes weken, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van Gemeente Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB in Goor.

U kunt de stukken (aanvraag, aanmeldingsnotitie en ons besluit dat geen mer nodig is) inzien in het informatiecentrum in de centrale hal tijdens de openingstijden van het gemeentehuis aan de Höfte 7 in Goor. Voor de openingstijden kunt de website (www.hofvantwente.nl) raadplegen of telefonisch met 0547-858585.

21 december 2011

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

de burgemeester,

J.H.A. Goudt.

De secretaris,

G.S. Stam.

Naar boven