Raadsbesluit grenscorrectie kavel Heliomare

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beverwijk maken bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 2 december 2010 heeft besloten om een voorstel tot grenscorrectie van de kavel Heliomare (locatie voormalig Ankies Hoeve) in het Stationsgebied vast te stellen. Het betreft een grenscorrectie met de gemeente Velsen, waarbij een kavel in het zuidwestelijke deel van het Stationsgebied, aan de zijde van de Velsertraverse binnen het grondgebied van de gemeente Beverwijk komt te liggen.

Het ter plaatse geldende bestemmingsplan van Velsen blijft van kracht totdat de raad van Beverwijk daarvoor een ander bestemmingsplan vaststelt. Op dat moment is de gebruikelijke mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen op grond van de Wet Ruimtelijke Ordening van toepassing.

Vanaf donderdag 10 februari 2011 liggen het raadsbesluit en de bijbehorende stukken gedurende acht weken ter inzage. In die periode kunnen de stukken worden ingezien bij het Publieksbureau van het Stadskantoor van de gemeente Beverwijk, Pres. Kennedyplein 1. Het Publieksbureau is geopend op donderdag van 9.00 tot 20.00 uur en op overige werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur. Alleen op dinsdag zijn de openingstijden van 9.00 tot 12.30 uur.

Tijdens de periode van terinzagelegging kan men schriftelijk zienswijzen op de grenscorrectie kenbaar maken. Reacties kan men richten aan het college van B&W, Postbus 450, 1940 AL Beverwijk.

De stukken zijn ook digitaal te raadplegen via onze website www.beverwijk.nl.

Beverwijk, 9 februari 2011

Burgemeester en wethouders voornoemd.
Naar boven