Vastgestelde afwijkingsbesluiten/omgevingsvergunningen met toepassing van artikel 2.12 eerste lid onder a sub 3 van de Wabo

Burgemeester en wethouders van Den Haag maken bekend dat de navolgende vastgestelde afwijkingsbesluiten/omgevingsvergunningen:

Stadsdeel Centrum

  • Frederikstraat 28, het in afwijking van het bestemmingsplan bouwen van een basisschool ter plaatse van de te slopen school, alsmede het kappen van drie bomen

  • Wagenstraat 151, het in afwijking van het bestemmingsplan verbouwen van het magazijn tot woning

  • Pletterijstraat 164, het in afwijking van het bestemmingsplan vergroten en verbouwen van de bovenwoning tot 3 woningen door het toevoegen van een dakopbouw.

gedurende zes weken ter inzage liggen. De vastgestelde afwijkingsbesluiten/omgevingsvergunningen en de bijbehorende stukken kunnen worden ingezien bij de Dienst Stedelijke Ontwikkeling, Stadskantoor Leyweg 813 (alleen na telefonische afspraak via nummer 14070).

Voor meer informatie zie: www.denhaag.nl/bestemmingsplannen.

Gedurende bovenstaande termijn kunt u beroep aantekenen bij de Arrondissementsrechtbank te Den Haag, sector Bestuursrecht, postbus 20.302, 2500 EH Den Haag. Uw beroepsschrift dient voorzien te zijn van uw naam en adres, de datum, en tegen welk projectbesluit uw beroep zich richt en de redenen van uw beroep.

Naar boven