Ontwerpbestemmingsplan ‘Achterweg 78’ te Herwijnen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken de ter inzage legging bekend van het ontwerpbestemmingsplan ‘Achterweg 78’ te Herwijnen, zoals bedoeld in de Inspraakverordening Lingewaal 2005.

Toelichting

Voor het perceel, kadastraal genummerd U 637 aan de Achterweg Herwijnen, is een verzoek ingediend voor de bouw van een vrijstaande woning met garage. Binnen het geldende bestemmingsplan ‘Waaldijk Herwijnen 1e herziening’ heeft het perceel de bestemming ‘Agrarische doeleinden met Landschapswaarden’ met als toevoeging (z) geen bebouwing toegestaan. Het verzoek past niet binnen deze bestemming en om de ontwikkeling toch mogelijk te maken wordt een nieuw bestemmingsplan voorbereid.

Ter inzage

Vanaf 22 december 2011 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Achterweg 78’ te Herwijnen gedurende zes weken voor eenieder ter inzage op het gemeentehuis tijdens openingstijden. Buiten deze tijden om kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via tel. 0345-634000. Daarnaast kunt u via de gemeentelijke website www.lingewaal.nl (actueel/bestemmingsplannen/plannen in procedure) en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl kennisnemen van het ontwerpbestemmingsplan.

Inspraak

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze indienen bij burgemeester en wethouders, Raadhuisplein 3, 4147 AN Asperen.

Naar boven