Ontwerpverklaring van geen bedenkingen en ontwerpomgevingsvergunning Aardgasvulstation Cruquiusweg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heemstede maken op grond van het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat een door de gemeenteraad vastgestelde ontwerpverklaring van geen bedenkingen, en de door het college vastgestelde ontwerpomgevingsvergunning met betrekking tot de bouw van een aardgasvulstation grenzend aan het bestaande onbemande tankstation van Esso Nederland aan de noordzijde van de Cruquiusweg, met ingang van 22 december 2011 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt. Tegelijkertijd, in samenhang met voornoemde ontwerpverklaring van geen bedenkingen, ligt de ontwerpomgevingsvergunning ter inzage. IDN: NL.IMRO.0397.OVcruquiusaardgas-0101.

Waar kunt u de stukken inzien?

De ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de ontwerpomgevingsvergunning zijn digitaal te raadplegen op de websites www.heemstede.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Ook liggen de ontwerpen gedurende bovengenoemde termijn ter inzage in de publiekshal van het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Heemstede.

Hoe kunt u uw zienswijze kenbaar maken?

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen over de ontwerpomgevingsvergunning indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Heemstede, Postbus 352, 2100 AJ Heemstede of via e-mail gemeente@heemstede.nl. Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerpomgevingsvergunning de zienswijze betrekking heeft.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Möller, van de afdeling Ruimtelijk Beleid, via telefoonnummer 023-5485870 of e-mail mmoller@heemstede.nl.

Naar boven