Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Sluiseiland

Burgemeester en Wethouders van Gouda maken bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan Sluiseiland ter inzage leggen. In het bestemmingsplan wordt de verdubbeling van de Julianasluis mogelijk gemaakt evenals de herinrichting van het Sluiseiland als gevolg van de aanleg van de Zuidwestelijke Randweg en de extra sluiskolk. In het plan krijgt het Sluiseiland hoofdzakelijk een recreatieve bestemming. Ook houdt het bestemmingsplan rekening met een toekomstige verlegging van de waterkering. In het bestemmingsplan is de Zuidwestelijke Randweg zelf niet meegenomen, deze is al eerder mogelijk gemaakt met het Inpassingsplan ZWR / N209. Het ontwerpbestemmingsplan kent een aantal wijzigingen ten opzichte van het voorontwerp. De wijzigingen zijn opgesomd in bijlage 1 van de toelichting van het bestemmingsplan.

Het ontwerpbestemmingsplan met kenmerk NL.IMRO.0513.2000BPSluiseiland.OB01 ligt van 10 februari tot en met 23 maart 2011 op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0513.2000BPSluiseiland.OB01;

  • digitaal via de website www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen, onder overzicht;

  • op papier tijdens openingsuren bij de Stadswinkel Buytenerf.

Gedurende genoemde termijn is het voor eenieder mogelijk om schriftelijk een zienswijze in te dienen over het ontwerpbestemmingsplan Sluiseiland. Uw schriftelijke zienswijze kunt u zenden aan burgemeester en wethouders van Gouda, t.a.v. de afdeling Gebiedsontwikkeling, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor meer informatie en het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met dhr. D. Wissel, telefoon (0182) 588 626 of mail david.wissel@gouda.nl.

Gouda, 9 februari 2011

Naar boven