Ontwerpbestemmingsplan Bennekom-Centrum

U kunt het ontwerpbestemmingsplan Bennekom-Centrum en de daarbij behorende stukken van donderdag 22 december 2011 tot en met woensdag 1 februari 2012 inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen in Ede. Let op: Van 27 tot en met 30 december 2011 is het plan is in te zien bij de afdeling Publiekszaken, Raadhuis Publiekszaken aan het Raadhuisplein.

Online kunt u terecht op www.ede.nl/bestemmingsplannen. Hier vindt u deze bekendmaking terug, en een directe link naar het plan op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebied en gevolg

Het plangebied wordt globaal aan de westzijde begrensd door de Commandeursweg/Hof van Sint Pieter, aan de noordzijde door de Molenstraat en de Strooijweg, aan de oostkant door de Schoolstraat, Nassaulaan en de Kerkhoflaan en aan de zuidzijde door de Kierkamperweg.

Het plan is in hoofdzaak conserverend van aard. Dat betekent dat de bestaande situatie is bestemd waarbij reeds verleende bouwvergunningen en vrijstellingen/ontheffingen zijn verwerkt.

Zienswijze

Tijdens de inzageperiode kunt u een schriftelijke zienswijze over het plan sturen aan de gemeenteraad, postbus 9024, 6710 HM Ede. Voor meer informatie, of om uw zienswijze mondeling door te geven belt u mevrouw J. Buliga, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, (0318) 680831.

Ede, 21 december 2011

Naar boven