Ontwerp-omgevingsvergunning eerste fase kinderspeelparadijs Hazenkamp 36

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning eerste fase te verlenen voor het gedeeltelijk wijzigen van gebruik naar kinderspeelparadijs van het pand aan de Hazenkamp 36 te Arnhem. Voor het project is in de eerste fase toestemming gevraagd voor de functiewijziging van het pand naar kinderspeelparadijs. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 110701836. De tweede fase ziet op de activiteit bouwen.

Initiatiefnemer is voornemens om op het perceel Hazenkamp 36 te Arnhem een kinderspeelparadijs te realiseren. Dit project is qua gebruik in strijd met het vigerende bestemmingsplan. Voor het betreffende perceel geldt het bestemmingsplan ‘Rijkerswoerd’. Het perceel heeft hierin de bestemming ‘Bedrijfsdoeleinden III’. Binnen deze bestemming zijn een aantal bedrijven toegestaan. In de opsomming van toegestane bedrijven ontbreekt de functie ‘kinderspeelparadijs’. De eerste fase van de omgevingsvergunning (de onderhavige fase) ziet op een verzoek om planologische afwijking ten behoeve van de realisatie van het project, waarbij het gebruik van een deel van het pand als Kinderspeelparadijs wordt toegestaan.

Inzien

De ontwerpbeschikking van de omgevingsvergunning eerste fase met de daarbij behorende stukken liggen vanaf 22 december gedurende zes weken ter inzage tijdens de openingstijden op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur bij het loket Bouwen, Wonen en Leefomgeving (BWL) in het Stadhuis aan de Koningstraat 38 te Arnhem, telefoon 0900-1809. Deze bekendmaking, de ruimtelijke onderbouwing en de ontwerp omgevingsvergunning eerste fase met bijbehorende plankaart zijn ook in te zien via onze website www.arnhem.nl/bestemmingsplan.

Zienswijze

Eenieder kan binnen de bovengenoemde termijn bij voorkeur schriftelijk een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot het ontwerp omgevingsvergunning eerste fase indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Arnhem (per adres: dienst Stadsbeheer, afdeling Vergunningen, Postbus 9200, 6800 HA Arnhem), onder vermelding van het betreffende dossiernummer. U kunt uw zienswijze ook mondeling kenbaar maken binnen de bovengenoemde periode. Voor informatie over het ontwerpbesluit en een afspraak voor het kenbaar maken van uw mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het telefoonnummer 0900-1809. Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen kunnen later beroep instellen tegen een uiteindelijk besluit.

Arnhem, 21 december 2011

Naar boven