Projectbesluit realisatie 5 patiowoningen Dorpsstraat 41a te Middelaar

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit hebben genomen ten behoeve van:

De realisatie van 5 patiowoningen aan de Dorpsstraat 41 a te Middelaar. Het besluit is op 3 februari 2011 verzonden;

Inzien:

Het besluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van genoemde datum op het gemeentehuis ter inzage. De stukken zijn ook digitaal te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0944.pb10001dor41aMID-va01.

Beroep:

Belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerpbesluit tijdig zienswijze hebben ingediend of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten geen zienswijze te hebben ingediend, kunnen tegen het genomen besluit beroep instellen bij de Rechtbank Roermond. De termijn voor het indienen van beroep bedraagt zes weken en vangt aan de dag na verzending van het besluit. Beroep kunt u schriftelijk indienen bij de Rechtbank Roermond, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond of digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht (DigiD noodzakelijk). Beroep schorst de werking van het besluit niet. Hiervoor kan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Roermond, via voornoemd adres of digitaal, worden verzocht om een voorlopige voorziening te treffen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Leefomgeving via telefoonnummer: 0246969177

Secretaris,

Th.P.G. van der Horst.

Burgemeester,

R.J. Persoon.

Naar boven