Voorbereidingsbesluit voor gebied Schielands Hoge Zeedijk

Burgemeester en wethouders van Gouda maken op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat:

  • 1. de gemeenteraad in zijn vergadering van 14 december 2011 heeft besloten een bestemmingsplan voor te bereiden voor het gebied Schielands Hoge Zeedijk, zoals is aangegeven op de bij dit besluit behorende kaart met planidentificatienummer NL.IMRO.0513.16.02VBshzeedijk-DF01;

  • 2. een wijziging van het gebruik van gronden en bouwwerken verboden is in het gebied dat op de bij dit besluit behorende kaart nader is aangeduid met ‘gebruikswijziging verboden’.

    Bij een omgevingsvergunning kan van dit verbod worden afgeweken, indien de gebruikswijziging in overeenstemming is met het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan.

  • 3. overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.7 Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.42 van de Algemene wet bestuursrecht de raadsbesluiten worden gepubliceerd in de Goudse Post en de Staatscourant, gevolgd door ter inzage legging, waardoor de besluiten in werking treden.

Het raadsbesluit met bijbehorende tekening van het gebied ligt daags na deze publicatie tijdens openingsuren ter inzage bij de Stadswinkel Buytenerf, Klein Amerika 20 te Gouda. Het raadsbesluit met bijbehorende tekening is ook te raadplegen/downloaden op de website van het ministerie van Vrom www.ruimtelijkeplannen.nl en de website van de gemeente www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen.

Tegen dit raadsbesluit staat op grond van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar en beroep open.

Gouda, 21 december 2011

Naar boven