Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Bovenvennenweg 1, Schildwolde

Schildwolde

  • Bovenvennenweg 1, voor het uitbreiden van de bestaande pluimveehouderij.

Het project omvat de bouw en het brandveilig in gebruik nemen van twee stallen, een toename van het aantal dieren en het maken van een uitweg. Om de bouw mogelijk te maken wordt planologisch afgeweken van het bestemmingsplan Buitengebied, herziening 1997. Voor het project is op grond van de Omgevingsverordening provincie Groningen 2009 een verklaring van geen bedenkingen van GS nodig. Deze is in ontwerp ontvangen en ligt mede ter inzage.

Aan deze aanvraag omgevingsvergunning kan medewerking worden verleend middels een uitgebreide voorbereidingsprocedure (ex artikel 3.10 Wabo). Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van donderdag 22 december 2011 tot en met woensdag 1 februari 2012.Tijdens openingstijden kunt u het plan inzien in het publiekscentrum van het gemeentehuis te Slochteren. Tevens is het ontwerpbesluit te raadplegen via www.slochteren.nl onder Wonen → Ruimtelijke Ordening → Schildwolde.

Gedurende deze termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Slochteren, postbus 13, 9620 AA te Slochteren. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer B. de Boer, via telefoonnummer 0598-425555.

Naar boven