Ontwerpwijzigingsplan Zijdenettenweg 3 – Biddinghuizen

Vormvrije m.e.r.-beoordeling artikel 2 lid 2 van het Besluit Milieueffectrapportage

Het college van Dronten maakt bekend dat het ontwerp wijzigingsplan ‘Zijdenettenweg 3 – Biddinghuizen (9010.49)’ met daarin verwerkt de vormvrije m.e.r.-beoordeling ter inzage ligt. Het wijzigingsplan betreft het perceel Zijdenettenweg 3 te Biddinghuizen.

Het wijzigingsplan maakt erfvergroting van dit perceel mogelijk in verband met de bouw van een stal en sleufsilo’s voor een melkveehouderij;

U kunt de desbetreffende stukken van 22 december 2011 tot en met 1 februari 2012 tijdens openingstijden inzien bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Het plan is ook beschikbaar op www.dronten.nl.

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kunt u een schriftelijke zienswijze indienen bij het college van Dronten, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC Dronten. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. Dit kan door een afspraak te maken met Dhr Meints, tel: (0321) 388 274.

Na vaststelling van het wijzigingsplan en vormvrije m.e.r.-beoordeling door het college van Dronten liggen de beide stukken ter visie voor beroep en/of voorlopige voorziening bij de Raad van State.

Dronten, 21 december 2011

Het college van Dronten,

secretaris,

R. Kool

burgemeester,

mr. A.B.L. de Jonge.

Naar boven