Ontwerpverklaring van geen bedenkingen en ontwerpomgevingsvergunning bouw machineloods Hogeweg 16, Den Horn

Burgemeester en wethouders van gemeente Zuidhorn maken op grond van het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat een door de gemeenteraad vastgestelde ontwerpverklaring van geen bedenkingen, met betrekking tot de ontwerpomgevingsvergunning voor het realiseren van een machineloods van circa 1500 m2 bij een agrarisch bedrijf aan de Hogeweg 16 te Den Horn, met ingang van donderdag 22 december gedurende zes weken ter inzage ligt.

Inhoud

Aanleiding voor het bouwplan is de wens van aanvrager om het machinepark (beter) onder dak te kunnen brengen. De bestaande opstallen zijn daarvoor qua ruimte te beperkt of onpraktisch. Voor het verlengen van de levensduur van de machines is een betere stallingruimte gewenst. De nieuwe loods wordt parallel geplaatst aan de westkant van de bestaande loopstal. Het bouwplan wordt landschappelijk ingepast door het aanbrengen van streekeigen beplanting.

Reageren

U kunt de ontwerpverklaring van geen bedenkingen, de ontwerpomgevingsvergunning en bijbehorende stukken vanaf donderdag 22 december 2011 gedurende zes weken inzien op het gemeentehuis aan de Hooiweg 9. U kunt gedurende zes weken, van 22 december 2011 tot en met 1 februari 2012 schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidhorn, Postbus 3, 9800 AA Zuidhorn. Indien u uw zienswijze mondeling kenbaar wenst te maken dient u een afspraak maken (0594-508 883).

Naar boven