Ontwerpbestemmingsplan ‘Woning Heideweg Heel’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Maasgouw maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat, vanaf 22 december 2011 gedurende zes weken (dus tot en met 1 februari 2012), voor eenieder het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Woning Heideweg Heel’ met de daarop betrekking hebbende stukken ter visie ligt. Het ontwerpbestemmingsplan zelf bestaat overigens uit de verbeelding, de regels en een toelichting.

Het voormelde ontwerpbestemmingsplan met genoemde stukken kan worden ingezien in de informatieruimte van het publiekscentrum van het gemeentehuis, Markt 36 te Maasbracht (op werkdagen, tijdens de openingstijden van het publiekscentrum, uitgezonderd gedurende de avondopenstelling).

Het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken wordt tevens langs electronische weg beschikbaar gesteld en wel via www.gemeentemaasgouw.nl. Voorts wordt eenieder in de gelegenheid gesteld het ontwerpbestemmingsplan met genoemde stukken op het gemeentehuis langs electronische weg te raadplegen.

Tevens kunt u op www.ruimtelijkeplannen.nl het ontwerpbestemmingsplan raadplegen. U kunt hier onder andere op een kaart inzoomen en op die manier het bestemmingsplan inzien.

Het plangebied van voornoemd bestemmingsplan is gelegen aan de Heideweg ongenummerd, gelegen achter de woning Oosterveldstraat 40 te Heel, kadastraal bekend gemeente Heel en Panheel, sectie C, nummer 4694. Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van een levensloopbestendige woning.

Gedurende de voormelde termijn van tervisielegging kunnen door eenieder schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen omtrent het ontwerp van het bestemmingsplan naar voren worden gebracht bij de gemeenteraad, postbus 7000, 6050 AA te Maasbracht. Mondelinge zienswijzen kunnen worden ingediend op werkdagen, tijdens de openingstijden van het gemeentehuis (publiekscentrum, Markt 36 te Maasbracht), uitgezonderd gedurende de avondopenstelling. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer H. Schönwetter (tel.: 0475-85 25 00) of, bij diens afwezigheid, een van de andere medewerkers Ruimtelijke Ordening (tel.: 0475-85 25 00).

Maasbracht, 21 december 2011

Burgemeester en wethouders van Maasgouw.

Naar boven