Ontwerpprojectbesluit Goudseweg 18 Bodegraven

Bekendmaking op grond van artikel 3.11 lid 1 sub a van de Wet op de ruimtelijke ordening (oud)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpprojectbesluit ten aanzien van de Goudseweg 18 te Bodegraven met ingang van 22 december 2011 gedurende 6 weken (tot en met 3 februari 2012) ter inzage ligt. Het plangebied is gelegen aan de Goudseweg 18 te Bodegraven. Het projectbesluit maakt het mogelijk dat op deze locatie bedrijfsmatige opslag van kaas en de stalling van voertuigen plaatsvindt en dat de bestaande bebouwing hiervoor wordt vergroot.

Omdat het bouwplan in strijd is met het geldende bestemmingsplan,wordt het besluit over de aanvraag om bouwvergunning op grond van artikel 46 lid 4 Woningwet voorbereid overeenkomstig de procedure van dit projectbesluit. Het ontwerpbesluit ligt samen met de ruimtelijke onderbouwing, gedurende bovengenoemde termijn ter inzage en is op de volgende wijzen te raadplegen:

  • digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl

  • digitaal als pdf bestand, inclusief de bijbehorende stukken, op de gemeentelijke website www.bodegraven-reeuwijk.nl onder de rubriek ‘Wonen, Leven en Werken’/Plannen en projecten/Bodegraven/Projectbesluiten

  • op papier (inclusief de bijbehorende stukken) en digitaal tijdens de openingsuren in het gemeentehuis in Bodegraven Na een telefonische afspraak (0172-522522) kunnen de stukken in het (voormalige) gemeentehuis van Reeuwijk worden ingezien.

  • De bronbestanden kunt u inzien via de knop index op www.ruimtelijkeplannen.nl. In de lijst met organisaties gaat u naar de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en klikt op STRI2008.

Gedurende de termijn van terinzagelegging wordt aan een ieder de mogelijkheid geboden om over het ontwerpprojectbesluit schriftelijk een zienswijze naar voren te brengen bij burgemeester en wet houders (Postbus 401, 2410 AK Bodegraven). Ook kan een ieder mondeling een zienswijze naar voren brengen. In geval u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken, kunt u gedurende bovengenoemde termijn een telefonische afspraak maken met de afdeling Planontwikkeling en -regie (0172-522522).

Naar boven