Bestemmingsplan Dieren-Noord, locatie Breukinklaan 52 te Dieren

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat het bestemmingsplan Dieren-Noord, locatie Breukinklaan 52 te Dieren gewijzigd is vastgesteld op 29 november 2011 door de gemeenteraad. De reeds gerealiseerde bebouwing aan de Breukinklaan 52 wordt ingepast in een actueel bestemmingsplan. De wijzigingen betreffen het verkleinen van de bijgebouwenzone en het verkleinen van het oppervlak aan bijgebouwen dat in die zone mag worden gebouwd.

Ter inzage

Het bestemmingsplan ligt met de bijbehorende stukken met ingang van 22 december 2011 tot en met 1 februari 2012 ter inzage in het gemeentehuis bij het Publieksbureau te

De Steeg en het servicecentrum aan het Ericaplein 5-a te Dieren.

U kunt het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken in elektronische vorm raadplegen op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0275.BPDN5-0002

De bronbestanden kunt u langs elektronische weg verkrijgen:

http://ftp.rheden.nl/~ruimtelijkeplannen/NL.IMRO.0275.BPDN5-0002

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan door degene die tijdig zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij de gemeenteraad of een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn/haar zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Tegen de wijzigingen die de gemeenteraad heeft aangebracht kan een ieder gedurende die termijn beroep instellen. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op.

Het beroepschrift moet worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 2 februari 2012, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

De Steeg, 21 december 2011

Naar boven