Ontwerpbestemmingsplan Nijrees

Burgemeester en wethouders van de gemeente Almelo maken bekend dat voor de woonwijk Nijrees een ontwerpbestemmingsplan is opgesteld. Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het gebied, dat omsloten wordt door de Weezebeek aan de noordzijde, de Nijreesweg aan de oostzijde, de groenstrook aan de zuidkant (ten noorden van de Pastoor Ossestraat) en de Bornerbroeksestraat aan de westzijde. De ontwikkelingsgebieden Nijrees-Noord en Nijrees-Zuid zijn niet in dit plan opgenomen.

In het bestemmingsplan is vastgelegd wat de mogelijkheden zijn van de (afzonderlijke) percelen binnen de wijk. Het nieuwe bestemmingsplan ‘Nijrees’ is een actualisatie en heeft een conserverend karakter. Dit betekent dat de bestaande situatie zo veel mogelijk gehandhaafd wordt.

Het ontwerpbestemmingsplan Nijrees en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 21 december 2011 tot en met 31 januari 2012 ter inzage:

  • bij de publieksbalie van de afdeling Publiekszaken in de centrale hal op de begane grond aan het Stadhuisplein 1 te Almelo kan eenieder hier terecht zonder afspraak van 9.00–12.00 uur (elke werkdag); met afspraak van 13.00–16.00 uur (ma/wo/vr) en van 13.00–19.00 uur (di/do);

  • via de website van de Gemeente Almelo op www.almelo.nl;

  • via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de hierboven genoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad, postbus 5100, 7600 GC Almelo. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met dhr. A. Bosveld van het team Ruimtelijke Ontwikkeling en Verkeer, via (0546) 54 1111.

Naar boven