Omgevingsvergunning ‘Horsterparklaan 3 te Duiven’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken ingevolge artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat met toepassing van artikel 2.12, eerste lid,aanhef en onder a, onder 3° Wabo, een omgevingsvergunning is verleend voor:

  • het realiseren van een uitbreiding van de bestaande kinderboederij met een werkplek voor verstandelijk gehandicapten op het perceel aan de Horsterparklaan 3 te Duiven.

De aanvraag, de omgevingsvergunning en bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken met ingang van donderdag 22 december 2011 voor een ieder ter inzage.

Beroep instellen

Degene die tijdig zijn zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders heeft ingediend, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze heeft ingediend, kan met ingang van 22 december 2011 gedurende zes weken beroep instellen bij de Rechtbank Arnhem, Sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM te Arnhem. Het beroepschrift moet voorzien zijn van naam en adres van de indiener, datum, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is ingesteld en de gronden (motivering) van het beroep.

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep schorst de werking van de omgevingsvergunning niet. Om de werking van het vastgestelde besluit te schorsen kan tijdens de beroepstermijn tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van voornoemde rechtbank. Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Een voorlopige voorziening kan alleen worden getroffen indien onverwijlde spoed dat vereist. Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten verschuldigd. De hoogten van deze griffierechten zijn te vinden via www.rechtspraak.nl.

Informatie

De aanvraag , de omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken met ingang van 22 december 2011 op werkdagen van 8:30 uur tot 12:30 uur bij de sectorbalie Grondgebied, Kastanjelaan 3, 6921 ER te Duiven, voor een ieder ter inzage. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijkewebsite www.duiven.nl onder politiek en organisatie>beleid en regelgeving.

Voor meer informatie en fysieke inzage in de stukken buiten de openingstijden kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, mevrouw M. Giezen. Zij is bereikbaar op telefoonnummer (0316) 27 93 85.

Naar boven