Ontwerpbestemmingsplan Bloemen- en Bomenkwartier

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 22 december 2011 het ontwerpbestemmingsplan voor zes weken ter inzage ligt tot en met 1 februari 2012. Iedereen kan tijdens deze zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen.

Doel

Met dit nieuwe bestemmingsplan vervangt de gemeente een aantal verouderde bestemmingsplannen. Het is niet de bedoeling om met dit bestemmingsplan grote wijzigingen door te voeren, maar om de bestaande situatie vast te leggen. Ontwikkelingslocaties zoals de Berberisstraat/Meidoornstraat en de Kromwijkerkade/Korenbloemstraat zijn daarom buiten het plan gelaten.

Wij hebben ons best gedaan om dit nieuwe bestemmingsplan zo goed mogelijk op te stellen. Maar niemand kent de bestaande situatie rond uw woning, bedrijf of ander gebouw beter dan u zelf. Wij vragen u daarom om goed op te letten en eventuele fouten of andere opmerkingen aan ons door te geven.

Ontwerpbestemmingsplan inzien

U kunt het plan en bijbehorende relevante stukken tijdens de genoemde termijn inzien op het stadhuis. Daarnaast is het bestemmingsplan in te zien bij het omgevingsloket (alleen op afspraak), op www.woerden.nl (onder ‘wonen en leven’) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Schriftelijke zienswijzen

Schriftelijke zienswijzen kunt u, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Bloemen- en Bomenkwartier', indienen bij:

Gemeenteraad Woerden

t.a.v. afdeling Ruimte

Postbus 45

3440 AA Woerden

Mondelinge zienswijzen

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met de heer Lindeman via telefoonnummer (0348) 428642. Voor vragen of meer informatie kunt u ook bij hem terecht.

Naar boven