Verleende omgevingsvergunning voor buitenplanse afwijking Keulseweg 131b en 133 te Reuver

Wij maken bekend, dat een omgevingsvergunning is verleend aan P.N.W. Wetzels, Keulseweg133a, 5953 HH Reuver voor de bouw van twee woningen op het perceel kadastraal bekend gemeente Beesel, sectie C nummer 2928, plaatselijk bekend Keulsewg 131b en 133. De verleende vergunning ligt met ingang van donderdag 22 december 2011 in het gemeentehuis van Beesel gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage. Bij de vergunning is een buitenplanse afwijking van het bestemmingsplan verleend voor de bouw van één woning. Hierdoor is het mogelijk twee woningen te bouwen in plaats van één woning die het bestemmingsplan toestaat.

De verleende omgevingsvergunning is ook te raadplegen via www.beesel.nl → digitaal loket → bouwen en wonen → buitenplanse afwijkingen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de inzagetermijn kan beroep worden ingesteld bij de Arrondissementsrechtbank Roermond, postbus 950, 6040 AZ Roermond door diegenen die eerder een zienswijze bij ons hebben ingebracht en door diegenen die kunnen aantonen, dat zij niet in de gelegenheid zijn geweest om zienswijzen in te dienen. Gedurende de beroepstermijn kan tevens bij de Voorzieningenrechter, postbus 950, 6040 AZ in Roermond om een voorlopige voorziening worden gevraagd. Dit is mogelijk indien onverwijlde spoed dat gelet op de betrokken belangen vereist.

Beesel, 13 december 2011

Burgemeester en wethouders van Beesel,

R.R.M. Halffman,

secretaris.

P. Dassen-Housen,

burgemeester.

Naar boven