Verleende omgevingsvergunning Olympus 20

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor het bouwen van een clubaccomodatie op het perceel Olympus 20.

De verleende vergunning (CRO-3801042) en bijbehorende stukken liggen met ingang van de dag na publicatie en gedurende de beroepstermijn ter inzage bij de Informatiewinkel, Stadhuisplein 7 te Amersfoort. Ook zijn de stukken in pdf voor iedereen raadpleegbaar via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden die het niet eens zijn met het besluit tot verlenen van de omgevingsvergunning kunnen hiertegen vanaf donderdag 22 december 2011 tot en met woensdag 1 februari 2012 beroep instellen. In principe staat het beroep alleen open voor belanghebbenden die tijdig hun zienswijze hebben ingebracht tegen de desbetreffende ontwerpbeschikking. Het beroepsschrift kan worden ingediend bij de Rechtbank Utrecht, sector bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA te Utrecht. U kunt het beroepschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor heeft u een DigiD nodig.

De vergunning treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Heeft u er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Rechtbank Utrecht. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd, treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Naar boven