Afwijkingsbesluit Wabo-projectbesluit

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat ingevolge artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht het afwijkingsbesluit in het kader van de omgevingsvergunning ter inzage ligt

  • Nieuwe ontsluitingsweg Emer-Hintelaken (2011/1824-14-01)

Wet geluidhinder

Voor de realisatie van een extra aansluiting op de Noordelijke Rondweg, is het College van burgemeester en wethouders voornemens een hogere waarde voor een hogere geluidsbelasting op de woning Hekven 11 te verlenen.

Ter inzage

Het ontwerpprojectbesluit is te raadplegen via de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via: ‘Wonen Wijken en Vervoer’ → Ruimtelijke Plannen → ‘Wabo-projectbesluiten’ en de aanvraag hogere grenswaarde op ‘Wonen Wijken en Vervoer’ → Ruimtelijke Plannen → ‘Hogere waarde Wet Geluidhinder’. Bovengenoemde stukken liggen van 22 december 2011 tot en met 1 februari 2012 ter inzage bij Infobalie 19–20 in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10 te Breda.

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde periode kunt u uw zienswijze op het afwijkingsbesluit naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar het College van burgemeester en wethouders van de Gemeente Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens werkdagen een afspraak maken via telefoonnummer (076) 529 38 96.

Breda, 21 december 2011

Burgemeester en wethouders van Breda,

P.A.C.M. van der Velden,

burgemeester.

R.J.P. Meulenbroek,

secretaris.

Naar boven