Projectbesluit Kruisweg - Den Andel

Op 1 februari 2011 heeft het college van burgemeester en wethouders van Winsum een projectbesluit vastgesteld voor de bouw van een woning met een werkplaats voor hobbymatige doeleinden aan de Kruisweg naast nummer 4 in Den Andel.

Het besluit met de bijbehorende stukken ligt vanaf 9 februari 2011 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Winsum. Het projectbesluit en de ruimtelijke onderbouwing met nummer (NL.IMRO.0053.PBDA2010INBR1-VA01) zijn ook in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Een belanghebbende kan vanaf 9 februari tot en met 22 maart 2011 tegen het besluit beroep instellen bij de Rechtbank te Groningen, sector Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD te Groningen. Het instellen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden die bij het college van burgemeester en wethouders tijdig zienswijzen inbrachten tegen het ontwerpbesluit en voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest. Het besluit treedt in werking op 23 maart 2011, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank. Een belanghebbende kan een dergelijk verzoek pas indienen nadat hij in beroep is gegaan.

Naar boven