Kennisgeving gewijzigd ontwerpbestemmingsplan Sportcentrum

Burgemeester en wethouders van de gemeente Papendrecht maken bekend dat zij tijdens de vergadering van 13 december 2011 hebben ingestemd met het gewijzigd ontwerpbestemmingsplan Sportcentrum.

De grenzen van het ontwerpbestemmingsplan worden bepaald door de Burgemeester Keijzerweg, de Zonnedauw, Lange Tiendweg en Veerweg. Het plan voorziet in een bouwprogramma bestaande uit appartementen en grondgebonden woningen, een sporthal, een hotel/congresruimte met 31 appartementen, zwembad, fitnessruimte en multifunctioneel centrum.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken, wordt met ingang van 15 december 2011 gedurende een periode van zes weken (tot en met 25 januari 2012) voor eenieder ter inzage gelegd in het gemeentehuis aan de Markt 22, Papendrecht (geopend maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 14.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 19.30 uur). De stukken liggen in de hal op de leestafel.

Het gewijzigd ontwerpbestemmingsplan, inclusief bijbehorende stukken, is tevens beschikbaar via de gemeentelijke internetsite www.papendrecht.nl

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder, op grond van afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht, over het gewijzigd ontwerpbestemmingsplan schriftelijk een gemotiveerde zienswijze in te dienen bij de gemeenteraad. De zienswijzen kunnen worden gezonden aan de gemeenteraad, postbus 11, 3350 AA te Papendrecht.

Ook het indienen van een mondelinge reactie is mogelijk. Hiervoor dient u tijdig, bij voorkeur uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, taakveld ruimtelijke ordening (14078). Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

Papendrecht, 14 december 2011

Naar boven