Bestemmingsplan ‘Binnenwegje 6’

Vooraankondiging op grond van artikel 1.3.1. Besluit ruimtelijke ordening.

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij, overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) het bestemmingsplan ‘Binnenwegje 6’ voorbereidt.

Het bestemmingsplan betreft het realiseren van een tweede woning op het perceel Binnenwegje 6 te Bergen op Zoom.

Op termijn zal het ontwerpbestemmingsplan ter inzage worden gelegd in de leeshoek van het Stadskantoor, J. Obrechtlaan 5, Bergen op Zoom. Het ontwerpbestemmingsplan zal ook digitaal beschikbaar zijn via onze gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl en via de link www.ruimtelijkeplannen.nl. De terinzagelegging zal worden gepubliceerd in de Bergen op Zoomse Bode, op de gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl en de Staatscourant.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met het team Ruimtelijke Ordening. Op grond van artikel 1.3.1. wordt hier gemeld dat omtrent het voornemen geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen naar voren te brengen en dat in ieder geval de provincie Noord-Brabant en de inspectie VROM in de gelegenheid worden gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

Bergen op Zoom, 16 december 2011

Naar boven