Vaststelling projectbesluit Fries Congrescentrum Drachten

Burgemeester & Wethouders van de gemeente Smallingerland maken bekend dat zij een projectbesluit op grond van artikel 3.10 Wro hebben vastgesteld voor het verruimen van de aard van het toegelaten horecagebruik en het verruimen van de aard van de met ontheffing toegestane evenementen in het FCD aan de Oprijlaan 3 te Drachten. Het FCD is gelegen in de westrand van Drachten tussen de wijk De Trisken en het dorp Boornbergum.

De bevoegdheid tot het nemen van een projectbesluit is door de gemeenteraad op 2 december 2008 gedelegeerd aan het College van Burgemeester en Wethouders.

Het vastgestelde projectbesluit ligt tijdens kantooruren op werkdagen van 8.30 uur tot 16.00 uur en op donderdag tot 18.30 uur ter inzage in het gemeentehuis (centrale publieksbalie) aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten. Ook kunt u het inzien op onze gemeentelijke website (www.smallingerland.nl, onder Bouwen&Milieu) en is het besluit op de landelijke voorziening, www.ruimtelijkeplannen.nl, gepubliceerd met planid NL.IMRO.0090.PB2010BGB006-0401.

Ter inzage liggende stukken: projectbesluit met bijbehorende stukken

Inzage- en reactietermijn: van vrijdag 11 februari 2011 tot en met donderdag 24 maart 2011.

Reactiemogelijkheid: Indien u het niet eens bent met dit besluit kunt u, als u belanghebbende bent, binnen de onderstaande termijn een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Leeuwarden, sector Bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden. Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd.

Alleen als u tijdig zienswijzen heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit kunt u beroep instellen, tenzij u aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen in te brengen.

Als het besluit afwijkt van het ontwerpbesluit dat ter inzage heeft gelegen kunt u als u geen zienswijzen heeft ingediend, beroep instellen voorzover het beroepschrift betrekking heeft op deze afwijkingen.

Het besluit treedt niet eerder in werking dan met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Naar boven