Ontwerpbestemmingsplan ‘Holwierde en Nansum’

In het kader van de actualisatie van alle bestemmingsplannen wordt voor Holwierde en Nansum een nieuw bestemmingsplan voorbereid.

Het nieuwe bestemmingsplan vervangt de bestemmingsplannen ‘Holwierde’ (gedeeltelijk), ‘Nansum’ (gedeeltelijk), ‘Holwierde-Schelpenplan’ (gedeeltelijk) en ‘Holwierde-Woningbouwlocatie Hendericoterrein-Zuid’ (gedeeltelijk).

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 22 december 2011 tot en met 1 februari 2012 ter inzage in het gemeentehuis, waar u zich kunt melden bij de centrale balie (normale openingstijden behalve in de week tussen kerst en nieuwjaar beperkt open op dinsdag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur) en in de openbare bibliotheek aan de Oude Schans 23 te Delfzijl (normale openingstijden behalve zaterdag 24 en 31 december gesloten). Het plan met plannummer NL.IMRO.0010.08BP-ON01 is ook in te zien via www.delfzijl.nl, ‘Actueel’, ‘Ruimtelijke plannen’, ‘Bestemmingsplannen’.

Zienswijzen

Tijdens deze termijn kunt u schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de raad, Postbus 20000, 9930 PA Delfzijl. Vermeldt u bovenaan de brief ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Holwierde-Nansum’.

Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de afdeling Ontwikkeling via telefoonnummer (0569) 63 99 49.

U kunt uw zienswijzen ook mailen naar inspraakruimtelijkeplannen@delfzijl.nl met vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Holwierde-Nansum’, uw naam, adres en woonplaats.

Delfzijl, 21 december 2011

Naar boven