Ontwerpbestemmingsplan ‘Tankstation Hondsgemet-Noord’

Burgemeester en wethouders van Geldermalsen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Tankstation Hondsgemet-Noord’.

Het bestemmingsplangebied ‘Tankstation Hondsgemet-Noord’ ligt aan de Randweg, ten noorden van de rotonde met de aansluiting naar de Plettenburglaan. Het tankstation vormt een goede aanvulling op het bedrijvenbestand op Hondsgemet.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Tankstation Hondsgemet-Noord’ ligt met ingang van vrijdag 23 december 2011 voor zes weken ter inzage (= tot en met donderdag 2 februari 2012).

De planstukken kunnen tijdens kantooruren worden ingezien bij het Klantencontactcentrum in het Gemeentehuis aan de Kuipershof 2 te Geldermalsen. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal raadpleegbaar op internet via de websites www.ruimtelijkeplannen.nl en www.geldermalsen.nl → ontwikkelingen → projecten → dorpen → Geldermalsen → tankstation Hondsgemet-Noord.

Gedurende de inzagetermijn t/m donderdag 2 februari 2012 kan iedereen schriftelijk een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad (adres: postbus 112, 4190 AC Geldermalsen). Ook bestaat de mogelijkheid voor een ieder om gedurende de terinzagetermijn een mondelinge zienswijze naar voren te brengen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken dient u uiterlijk 26 januari 2012 een afspraak te maken met dhr. M. Schuur van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (tel. 0345-586698 / alleen tijdens kantoortijden).

Naar boven