Ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning JOP Kraaihoek-Middenpolder

Burgemeester en wethouders van Papendrecht maken, op grond van artikel 3.11 Wet ruimtelijke ordening, artikel 46 lid 4 Woningwet en Afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning JOP Kraaihoek-Middenpolder met ingang van 15 december 2011 voor een ieder gedurende zes weken ter inzage ligt.

Het plangebied is gelegen ten zuiden van de Willem Dreeslaan, tussen de N3 en de rioolwaterzuivering Papendrecht.

Het bouwplan voorziet in de bouw van een JOP in overeenstemming met de reeds op de locatie aanwezige JOP.

Het plan is in strijd met het vigerende bestemmingsplan ‘Dijkstrook-Middenpolder’. Om realisatie van het bouwplan mogelijk te maken, is het noodzakelijk om een projectbesluit ex artikel 3.10 Wet Ruimtelijke Ordening (Wro) te nemen. Het projectbesluit bestaat uit een verbeelding, voorschriften en een ruimtelijke onderbouwing.

Het ontwerpprojectbesluit, de ontwerpbouwvergunning en bijbehorende stukken worden met ingang van 15 december 2011 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage gelegd op de leestafel in het gemeentehuis, Markt 22 Papendrecht gedurende openingstijden.

Het ontwerpprojectbesluit, de ontwerpbouwvergunning en bijbehorende stukken zijn tevens beschikbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.papendrecht.nl onder Bouwen, wonen en milieu, Bestemmingsplannen.

Tijdens de termijn van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Deze reacties kunnen worden ingediend bij het College van burgemeester en wethouders, postbus 11, 3350 AA Papendrecht. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de gemeente (tel. nr. 078-7706362). Bij voorkeur uiterlijk één week voor afloop van de ter inzage termijn.

Papendrecht, 14 december 2011

Naar boven