Bestemmingsplan Stuivenbergweg

Burgemeester en wethouders delen mee dat vanaf 15 december 2011 gedurende zes weken ter inzage liggen de besluiten van:

  • de gemeenteraad op 10 november 2011 tot het gewijzigd vaststellen van het bestemmingsplan Stuivenbergweg, bedrijfsverplaatsing Heijdra. Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerp gewijzigd vastgesteld. Deze wijzigingen hebben betrekking op:

    • artikel 3.1. onder e, onder 4 wordt aan de zinsnede ‘hoveniersbedrijven’ de zinsnede ‘tot maximaal categorie 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten’ toegevoegd;

    • artikel 3.4.1 wordt in de aanhef onder het 4e gedachtestreepje aan de zinsnede ‘hoveniersbedrijven’ de zinsnede ‘tot maximaal categorie 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten’ toegevoegd;

    • artikel 3.4.1 onder j wordt verwijderd;

    • In paragraaf 6.11 van de toelichting wordt de verwijzing naar de provincie Zuid Holland gewijzigd in de provincie Utrecht.

  • van het college van burgemeester en wethouders op 14 december 2011 tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor het realiseren van een bedrijfswoning met bijgebouw, een vleesveestal, een machineloods met stro-opslag, een wasplaats, een mestopslag en diverse voedersilo’s op het perceel Stuivenbergweg 14.

De voorbereiding van deze besluiten heeft gecoördineerd plaatsgevonden op grond van de Coördinatieverordening Gemeente IJsselstein 2011 juncto afdeling 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening. Daarmee worden op grond van afdeling 8.1 Wet ruimtelijke ordening bovengenoemde besluiten als één besluit aangemerkt. Dit heeft tot gevolg, dat gedurende de termijn van inzage legging schriftelijk beroep ingesteld kan worden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • belanghebbenden, die tijdig zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan dan wel de ontwerp omgevingsvergunning hebben ingediend;

  • belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de wijzigingen die zijn aangebracht bij de vaststelling van het bestemmingsplan;

  • diegenen aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht.

Voor het instellen van beroep zijn griffierechten verschuldigd. Het is niet mogelijk om per e-mail beroep in te stellen. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Ook hiervoor zijn griffierechten verschuldigd.

Het bestemmingsplan is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.ijsselstein.nl. Ook kunt u het bestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden van het Klantcontactcentrum in het stadhuis.

Naar boven