Ontwerpbestemmingsplan Schooteindseweg 24

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat met ingang van 16 december 2011 het ontwerpbestemmingsplan Schooteindseweg 24 en de hierbij behorende stukken voor eenieder gedurende zes weken ter inzage ligt tijdens de openingstijden in het gemeentehuis van Deurne aan de Markt 1. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied Schooteindseweg 24. Voor de exacte ligging van de grenzen van het plangebied verwijzen wij u naar de verbeelding welke onderdeel uitmaakt van dit ontwerpbestemmingsplan.

Het ontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende stukken zijn ook digitaal te raadplegen op www.deurne.nl

Het bestemmingsplan beoogt de melkveehouderijtak (Grondgebonden tak) uit te breiden door middel van het verlengen van de bestaande melkveestal. Hiervoor is een vormverandering van het bouwblok noodzakelijk.

Gedurende de periode van terinzagelegging kan iedereen zijn zienswijze over dit ontwerpbesluit mondeling of schriftelijk richten aan de gemeenteraad van Deurne, Postbus 3, 5750 AA Deurne. Meer informatie over het indienen van zienswijzen kunt u vinden op www.deurne.nl → Organisatie → Bezwaar, beroep en klachten, onder procedure II. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u contact opnemen met J. de Greef van de afdeling Economie via ons algemene telefoonnummer: 0493-387711.

Naar boven