Hogere grenswaarden voor geluid Winsum Dorp, Onderdendamsterweg 44

Burgemeester en wethouders van Winsum zijn van plan volgens de Wet geluidhinder een hogere waarde voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting vast te stellen voor nieuw te bouwen woningen. Het gaat om de geplande woningen langs de Onderdendamsterweg 44 te Winsum, waarvan de bouw wordt mogelijk gemaakt door een nieuw bestemmingsplan. Om dat plan mogelijk te maken is deze hogere grenswaarde voor geluid nodig.

Dit voornemen heeft een directe relatie met het ontwerpbestemmingsplan Winsum Dorp, Onderdendamsterweg 44. Zie ook de publicatie hierover elders in deze rubriek.

Van 9 februari 2011 tot en met 22 maart 2011 ligt de ontwerpbeschikking hogere grenswaarden geluid voor de betrokken woningen met de bijbehorende stukken samen met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage in het gemeentehuis. De stukken kunnen ook ingezien worden via de website, www.winsum.nl onder het kopje Ruimtelijke Plannen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden hun zienswijze op de ontwerpbeschikking mondeling of schriftelijk naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Winsum, Postbus 10, 9950 AA Winsum.

Naar boven