Bestemmingsplan ‘Plantagebaan 179 te Wouwse Plantage’, beschikking Wet Geluidhinder

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken bekend dat hogere waarden ingevolge de artikelen 83 en 110a van de Wet geluidhinder en artikel 3.2 van het Besluit geluidhinder zijn vastgesteld verband houdend met het bestemmingsplan ‘Plantagebaan 179 te Wouwse Plantage’.

De beschikking is niet gewijzigd ten opzichte van de eerder ter inzage gelegde ontwerpbeschikking.

De beschikking ligt vanaf maandag 19 december 2011 gedurende zes weken ter inzage.

Tegen de beschikking staat gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging voor belanghebbenden beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’S-GRAVENHAGE, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van die Afdeling.

Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijzen als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren heeft gebracht.

De beschikking ligt ter inzage bij het Informatiecentrum in het Stadskantoor en bij de Openbare bibliotheek aan Markt 54 te Roosendaal.

Voor nadere informatie: afdeling ontwikkeling, team regelgeving, mevrouw P. Loos, tel. 0165 579 105, e-mail p.loos@roosendaal.nl of bij het informatiecentrum, tel. 0165 579 235.

Roosendaal, 16 december 2011

Burgemeester en wethouders van Roosendaal,

J.M.L. Niederer,

burgemeester.

J.E. Dik,

wnd. secretaris.

Naar boven