Vastgesteld bestemmingsplan Modelvliegclub Kleistraat Olst

De gemeenteraad van Olst-Wijhe maakt bekend dat zij op 21 november 2011 hebben besloten de partiële herziening Modelvliegclub Kleistraat Olst gewijzigd vast te stellen. Het plan heeft betrekking op de percelen gelegen tussen de Kleistraat en de Dingshofweg nabij Boskamp en heeft als doel het mogelijk maken van modelvliegactiviteiten.

Bij de vaststelling heeft de raad ambtshalve onderstaande wijzigingen aangebracht:

Regels:

  • per abuis is een voorschrift uit de milieuvergunning niet opgenomen in het ontwerpbestemmingsplan. Derhalve wordt artikel 3.5 uit de vergunning toegevoegd aan de bestemmingsplanregeling.

Het vastgestelde bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 15 december 2011 tot en met 25 januari 2012 ter inzage bij ons klantcontactcentrum, in Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b). Het plan is te raadplegen op onze website

www.olst-wijhe.nl onder wonen → ruimtelijke plannen → ruimtelijke plannen Olst.

Gedurende de genoemde termijn kan beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage)worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen;

  • een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er gedurende de beroepstermijn met betrekking tot een besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven