Ontwerp-omgevingsvergunning Beilerstraat 57 Assen

Burgemeester en wethouders van Assen maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) het volgende bekend. Zij hebben het voornemen overeenkomstig artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wabo, af te wijken van de regels van het bestemmingsplan en een omgevingsvergunning te verlenen voor het opsplitsen van een pand van drie appartementen in vier appartementen aan de Beilerstraat 57 te Assen.

Ter inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 15 december 2011 gedurende zes weken ter inzage.

Korte beschrijving beoogde ontwikkeling

Het bestemmingsplan ‘Assen Oud-Zuid’ is voor deze locatie vigerend.

Het beoogde bouwplan bestaat zoals ook hierboven staat omschreven, uit het opsplitsen van het pand van drie in vier appartementen. Verder wordt een bordes aan de achterzijde op de 1e verdieping aangebracht. Tevens houdt het bouwplan in dat er regulier onderhoud wordt gepleegd conform opgave van de Monumentenwacht Drenthe.

Waar kunt u het plan inzien?

U kunt de stukken tijdens werkdagen inzien bij de balie Vergunningen en Handhaving in het stadhuis, Noordersingel 33. Tevens kunt u het plan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.assen.nl.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende bovengenoemde termijn wordt iedereen in de gelegenheid gesteld naar keuze schriftelijk dan wel mondeling, zienswijzen over het ontwerpbesluit omgevingsvergunning bij het college kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 30018, 9400 RA Assen. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken. Neem hiervoor contact op met de gemeente, telefoon 14 0592.

Naar boven