Bekendmaking ontwerpomgevingsvergunning uitgebreide procedure

Burgemeester en wethouders van Dongeradeel maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag een omgevingsvergunning te verlenen:

  • Holwerd, Ternaarderdyk 4A, voor het bouwen van een overkapping tbv bescherming apparatuur, en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (zaaknummer 20110518).

Hierbij wordt afgeweken van het bestemmingplan met toepassing van de uitgebreide buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo.

Inzage

De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 14 december 2011 tot en met 25 januari 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis (balie Bouwzaken) aan de Koningstraat 13 te Dokkum.

U kunt de ontwerp-omgevingsvergunning ook op internet raadplegen op www.dongeradeel.nl, via de button ’Bekendmakingen’ . De ontwerp-omgevingsvergunning en de ruimtelijke onderbouwing kunnen opvragen bij de gemeente.

Zienswijzen

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen de ontwerp-omgevingsvergunning. Deze zienswijze moet uw naam en adres bevatten, en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 1, 9100 AA Dokkum. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u voor de genoemde termijn een afspraak maken met team bouwzaken van de afdeling Publiekszaken (0519-298890).

Naar boven