Ontwerpbestemmingsplan ‘Fietspad Vlietskade F277’

Burgemeester en wethouders van Giessenlanden maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Fietspad Vlietskade F277’ digitaal ter inzage ligt. Het bestemmingsplan als bedoeld in artikel 3.1 Wro heeft idnummer NL.IMRO.0689.BP8002-ont1.

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op de aanleg van een fietspad. Voor de uitvoering van het provinciale fietsplan 2008 ‘Zuid-Holland méér op de fiets’, het ‘Beheerplan Wegen 2010–2015’ van Waterschap Rivierenland en het ‘Gemeentelijk Verkeers- en Vervoerplan 2010’ worden er in de gemeente Giessenlanden twee fietspaden aangelegd: Vlietskade en Damseweg. De aanleg van het fietspad Vlietskade F277 past niet binnen het vigerende bestemmingsplan. Om de aanleg van het fietspad mogelijk te maken wordt een bestemmingsplan opgesteld.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een verbeelding en planregels en gaat vergezeld van een toelichting.

Ter inzage en zienswijzen

Conform artikel 3.8 Wro ligt het ontwerp van het bestemmingsplan vanaf 16 december 2011 gedurende zes weken digitaal ter inzage (t/m donderdag 26 januari 2012). U kunt de stukken digitaal inzien bij de balie van het gemeentehuis. Ook kunt u de stukken raadplegen op de site van de gemeente www.giessenlanden.nl > Plannen en Projecten > Bestemmingsplannen, of op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het bestemmingsplan op te roepen op het scherm.

Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn van 6 weken kan eenieder bij de gemeenteraad zowel mondeling als schriftelijk gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen over dit plan. De schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de Raad van de gemeente Giessenlanden, Postbus 1, 4223 ZG Hoornaar. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze moet een afspraak worden gemaakt. U kunt hiervoor op werkdagen contact opnemen met mevrouw L. Bode, beleidsmedewerker r.o., telefoonnummer 0183 583820 of bij haar afwezigheid met mevrouw A. van Dijk.

Naar boven