Rectificatie ontwerpbestemmingsplan IJsseldijk-Noord 2005, 3e herziening

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ouderkerk maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘IJsseldijk-Noord, 3e herziening’ met ingang van donderdag 15 december 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Het doel van deze herziening is om het bestemmingsplan in overeenstemming te brengen met de bestaande situatie ten behoeve van het aanwezige zwembad aan de Lageweg 7. Het plangebied bevindt zich aan de rand van de kern Lageweg. Het plangebied wordt aan de noordwestzijde begrensd door de watergang, die ligt tussen IJsseldijk Noord 279 en Lageweg 7. De noordoostzijde wordt begrensd door de Poldervaart. De watergang achter de lintbebouwing en de bijbehorende tuinen van de Lageweg vormen de zuidoostelijke begrenzing. De watergang achter de lintbebouwing van de IJsseldijk Noord vormt de zuidwestelijke begrenzing.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Ouderkerk, postbus 3018, 2935 ZG Ouderkerk aan den IJssel.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage in het gemeentehuis, Dorpsstraat 42 te Ouderkerk aan den IJssel, tijdens kantooruren. Wanneer u uw zienswijze mondeling naar voren wilt brengen, kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ordening, telefoon (0180) 681055. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen via onze gemeentelijke website www.ouderkerk.nl → actueel → bekendmakingen → bestemmingsplannen. Tevens kunt u het plan raadplegen op de landelijke website via www.ruimtelijkeplannen.nl.

14 december 2011

Burgemeester en wethouders van Ouderkerk.

Naar boven