Bestemmingsplan ‘Diepenheim Noord 2, herziening starterswoningen Herschelstraat’ onherroepelijk

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken bekend dat het door de gemeenteraad bij besluit van 4 oktober 2011 vastgestelde bestemmingsplan ‘Diepenheim Noord 2, herziening starterswoningen Herschelstraat’ onherroepelijk is geworden.

Het geldende bestemmingsplan ‘Diepenheim Noord 2’ voorziet in de realisatie van 9 woningen aan de westzijde van de Herschelstraat. De woningen zijn inmiddels bedoeld voor de doelgroep starters. De gemeenteraad heeft een financieel kader opgesteld waarbinnen de starterswoningen moeten worden gerealiseerd. Om recht te doen aan zowel het financiële kader voor starterswoningen als aan het oorspronkelijk stedenbouwkundig plan, is een nieuw verkavelingsplan opgesteld voor 12 starterswoningen. Deze herziening van het bestemmingsplan is opgesteld om de realisatie van deze woningen mogelijk te maken.

Het vastgestelde plan heeft met ingang van 13 oktober 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage gelegen. Omdat van de daarbij geboden mogelijkheid beroep in te stellen c.q. een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State geen gebruik is gemaakt, is het bestemmingsplan met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is afgelopen, te weten 24 november 2011 in werking getreden.

Het bestemmingsplan (inclusief eventueel bijbehorende bijlagen) is voor een ieder tijdens openingstijden in te zien in het gemeentelijk informatie-centrum, de Höfte 7 te Goor.

Het plan is tevens in digitale vorm te raadplegen via onze website www.hofvantwente.nl onder het kopje ‘Ruimtelijke plannen’. Hier vindt u de rechtstreekse link naar het onherroepelijke bestemmingsplan: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1735.KNxDPHxHersstx-OH10

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van:

http://hofvantwente.gemgids.nl/gemdesk/imro/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.1735.KNxDPHxHersstx-OH10. Deze bestanden kunnen als ondergrond gebruikt worden voor het maken van bijvoorbeeld een bouwplan.

14 december 2011

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

J.H.A. Goudt,

burgemeester.

G.S. Stam,

secretaris.

Naar boven