Projectbesluit en bouwvergunning 1e fase Hofstraat – 2010 in Doetinchem

Besluit

Burgemeester en wethouders van Doetinchem hebben bouwvergunning 1e fase en projectbesluit verleend voor het plan aan de Hofstraat (ong) in Doetinchem (bouwaanvraag nummer 2010.0688).

Het doel van het plan is het bouwen van veertien woningen. De locatie ligt tussen de Stadsbegraafplaats en de Lampongstraat in. Het plan bestaat uit tien rijtjeswoningen en twee 2/1 kap woningen.

De besluiten zijn verzonden op 8 december 2011. De besluiten kunt u digitaal inzien in de gemeentewinkel. Hiervoor moet u eerst een afspraak maken (telefoonnummer:

0314-377 377). Het projectbesluit is ook digitaal te raadplegen op www.doetinchem.nl/projectbesluiten.

Beroepsmogelijkheid

Bent u het niet eens met het projectbesluit of verleende vergunningen?

Dan kunt u als belanghebbende beroep indienen bij Rechtbank Zutphen. Dit moet binnen zes weken nadat de vergunning is verzonden (dus uiterlijk 20 januari 2012). U moet hiervoor een brief schrijven aan de Rechtbank Zutphen , Postbus 205, 7200 AE in Zutphen. Dit kan alleen als u ook een zienswijze tegen het ontwerpbesluit heeft ingediend. Of als u een goede reden heeft waarom u geen zienswijze heeft kunnen indienen. Als u vindt dat er snel moet worden opgetreden, kunt u aan de voorzieningenrechter vragen om een voorlopige voorziening. Dit betekent dat de rechter snel naar uw verzoek kijkt en alvast een voorlopige uitspraak doet. Hiervoor moet u een aparte brief sturen aan de rechtbank. Voor het indienen van een beroep of voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen.

Naar boven