Terinzagelegging ontwerpprojectuitvoeringsbesluit ‘Zaagmolenstraat’

Voor de Zaagmolenstraat, de Maalderijstraat en de Schoorlaan (project ‘Zaagmolenstraat’) in Leidschendam bestaat het voornemen om 31 appartementen, 20 eengezinswoningen en een half verdiepte parkeergarage te realiseren. Het bouwplan voldoet op een aantal onderdelen niet aan de voorschriften van het geldende bestemmingsplan ‘Damcentrum’. Daarom is een procedure gestart die moet leiden tot een Projectuitvoeringsbesluit op grond van de Crisis- en herstelwet.

Burgemeester en wethouders maken daarom op grond van artikel 2.11 Crisis- en herstelwet en artikel 3:12, tweede lid, van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat voor het project ‘Zaagmolenstraat’ een ontwerpprojectuitvoeringsbesluit is opgesteld.

Inhoud Projectuitvoeringsbesluit

Het Projectuitvoeringsbesluit betreft het voornemen om met toepassing van artikel 2.10 Crisis- en herstelwet medewerking te verlenen aan het realiseren van 31 appartementen, 20 eengezinswoningen en een half verdiepte parkeergarage met bijbehorende bouwwerken, werken, geen bouwwerk zijnde, en aanlegwerkzaamheden dan wel gebruik op de locatie Zaagmolenstraat, Maalderijstraat en Schoorlaan, kadastraal bekend sectie B, nrs. 4661 en 11211 te Leidschendam.

In het Projectuitvoeringsbesluit worden de afwijkingen ten aanzien van het bestemmingsplan voorzien van een goede ruimtelijke onderbouwing. Daarnaast omvat het Projectuitvoeringsbesluit álle voor realisatie van het bouwplan benodigde vergunningen, toestemmingen en overige besluiten.

Ter inzage

Het ontwerpprojectuitvoeringsbesluit ‘Zaagmolenstraat’ ligt voor iedereen met ingang van vrijdag 16 december 2011 tot en met donderdag 26 januari 2012 ter inzage bij het Servicecentrum in Leidschendam. Ook kunt u het ontwerp inzien in het Informatiepunt Damlounge aan de Damlaan 40a in Leidschendam, geopend van maandag t/m donderdag tussen 14:00 uur en 17:00 uur.

Daarnaast kunt u het ontwerpprojectuitvoeringsbesluit bekijken op de gemeentelijke website: www.lv.nl/bestemmingsplannen.

Zienswijzen

Gedurende de hierboven genoemde periode van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbesluit indienen. Schriftelijke zienswijzen dient u te richten aan de raad van de gemeente Leidschendam-Voorburg, Postbus 905, 2270 AX Voorburg. Het is niet mogelijk zienswijzen in te dienen via internet of e-mail. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met mevrouw E. Tolido via het telefoonnummer 14070. De afspraak wordt ingepland ofwel op woensdag 4 januari 2012 tussen 10:00 uur en 12:00 uur of op dinsdag 17 januari 2012 tussen 14:00 uur en 16:00 uur.

Naar boven