Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning Mill House, Zienlaan te Uitgeest

Burgemeester en wethouders van Uitgeest maken openbaar bekend dat in het kader van artikel 2.12 en artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), juncto afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), met ingang van 18 februari 2011 voor een ieder gedurende zes weken bij de publieksbalie in het gemeentehuis Middelweg 28 ter inzage ligt het ontwerp van de beschikking op de aanvraag omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan ‘De Koog Sektor 1’ voor het oprichten van een nieuw gebouw voor het Jeugd- en Jongerencentrum Mill House en de hobbyvereniging Fabo aan de Zienlaan op de huidige locatie van de fietsenstalling voor het zwembad ‘De Zien’.

Het nieuw te bouwen gebouw vervangt de huidige huisvesting van Mill House en Fabo aan Molenwerf 6.

De aanvraag met bijbehorende tekeningen, de ontwerpbeschikking, de ruimtelijke onderbouwing en de onderzoeken alsmede het raadsbesluit van 27 januari 2011 tot het voornemen om voor de gevraagde omgevingsvergunning een verklaring van geen bedenkingen af te geven, liggen ter visie en zijn gedurende de genoemde periode ook digitaal in te zien op de gemeentelijke website: www.uitgeest.nl.

Gedurende de bovengenoemde termijn kan een ieder zijn zienswijze over deze stukken, schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Uitgeest, Postbus 7, 1910 AA te Uitgeest. Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kan een afspraak gemaakt worden met de heer J. Stuifbergen van de Afdeling Ruimte, tel. (0251) 36 11 75.

Naar boven