Bestemmingsplannen vooraankondiging o.g.v. artikel 1.3.1 Bro

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven Burgemeester en wethouders van Den Haag kennis van het voornemen een bestemmingsplan voor te bereiden voor:

  • a. Bezuidenhout

    Het plangebied wordt globaal begrensd door de Theresiastraat en de Bezuidenhoutseweg aan de noordzijde, de Carel Reinierskade aan de oostzijde, de Schenkkade aan de zuidzijde, de Utrechtsebaan, Prins Bernardviaduct en de Anna van Buerenstraat aan de westzijde.

  • b. De Bras

    Het plangebied wordt begrensd door de Brasserskade, de Dwarskade, de Middelweg, de Nootdorpse plassen en de Tweemolentjesvaart.

  • c. Westeinde, 1e herziening

    Dit bestemmingsplan vervangt het deel van het bestemmingsplan Westeinde e.o. dat bij uitspraak van de Raad van State, d.d. 24 november 2010, is vernietigd.

    Het plangebied wordt begrensd door de Korte Vleerstraat aan de noordzijde, aan de oostgrens door de Jan Hendrikstraat, aan de zuidzijde door de Prinsegracht en aan de westzijde door de Blekerslaan/Warmoezierstraat. Het water van de Noordwest Singelgracht en een gedeelte van de West Singelgracht is in het plan opgenomen.

De kaarten met daarop de begrenzingen van de locaties liggen met ingang van 15 december 2011 ter inzage in het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m woensdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdag van 09.00 tot 20.00 uur). De kaarten zijn tevens in te zien op www.denhaag.nl/bestemmingsplannen.

Voorafgaand aan de terinzagelegging van de ontwerpbestemmingsplannen zal geen gelegenheid worden geboden tot het indienen van zienswijzen. Evenmin zullen er op de plannen betrekking hebbende stukken ter inzage worden gelegd. Onafhankelijke instanties worden niet in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen.

Naar boven