Gewijzigd vastgestelde bestemmingsplannen ‘Breezand’ en ‘Wieringerwaard en Nieuwesluis’

Besluit genomen door: gemeenteraad, vergadering 28 november 2011.

Grondslag: artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Onderwerp: gewijzigde vaststelling bestemmingsplannen ‘Breezand’ en ‘Wieringerwaard en Nieuwesluis’ ex artikel 3.1 Wet ruimtelijke ordening.

De bestemmingsplannen ‘Breezand’ en ‘Wieringerwaard en Nieuwesluis’ zijn beheerplannen, de bestaande situatie is vastgelegd. Op grond van deze bestemmingsplannen zijn, met uitzondering van de gebruikelijke aanvaardbare ontwikkelingen op kleine schaal, geen ontwikkelingen mogelijk.

De wijzigingen ten opzichte van de ontwerpbestemmingsplannen betreffen voornamelijk aanpassingen van ondergeschikte en technische aard, omissies in de toelichting, regels en/of verbeelding die tijdens en na de terinzageligging aan het licht zijn gekomen. Voor een compleet overzicht van alle wijzigingen wordt verwezen naar de raadsbesluiten van 28 november 2011.

Ter inzage ligging

U kunt de gewijzigd vastgestelde bestemmingsplannen tussen 15 december 2011 en 26 januari 2012 inzien op het gemeentekantoor De Ontmoeting, De Verwachting 1 te Anna Paulowna.

Gemeente Anna Paulowna:

De stukken zijn tot en met 31 december 2011 digitaal in te zien op www.annapaulowna.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Vanwege de gemeentelijke fusie naar Hollands Kroon, zijn de stukken op zondag 1 januari 2012 niet digitaal beschikbaar via de gemeentelijke website. De stukken blijven wel digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gemeente Hollands Kroon:

Vanaf 2 januari 2012 zijn de stukken digitaal in te zien op www.hollandskroon.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep indienen

Gedurende de inzagetermijn hebben de volgende personen de mogelijkheid om beroep in te stellen:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, hun zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan tijdig kenbaar te maken.

  • belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de bij de vaststelling van het bestemmingsplan aangebrachte wijziging(en).

Schriftelijk: stuur uw beroepschrift naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

Volgens artikel 3.8 lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening treedt het bestemmingsplan in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Om te voorkomen dat er door dat geldige besluit een onomkeerbare situatie ontstaat, kan een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend. Wordt dit verzoek gedaan binnen de beroepstermijn dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Schriftelijk: stuur uw verzoek naar de bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voor het in behandeling nemen van dit verzoek is griffierecht verschuldigd.

Anna Paulowna, 14 december 2011

Burgemeester en wethouders van Anna Paulowna,

A.J. Pennink,

burgemeester.

M.H.A. Hazebroek,

secretaris.

Naar boven