Verleend projectbesluit ten behoeve van nieuwe woning Hertenlaantje 4 te Soest

Burgemeester en wethouders van de gemeente Soest maken bekend dat zij een projectbesluit hebben vastgesteld voor de bouw van één woning op het perceel Hertenlaantje 4 te Soest.

Het vastgestelde projectbesluit ligt met ingang van 10 februari 2011 gedurende zes weken, te weten tot en met 23 maart 2011, ter inzage bij het omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Soest. Het loket is iedere werkdag geopend tussen 08.30–13.00 uur en op donderdag tussen 08.30–20.00 uur.

Het vastgestelde projectbesluit is digitaal in te zien via internet:

www.soest.nl/bestemmingsplannen bij het kopje projectbesluiten

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbesluit kenbaar hebben gemaakt of belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs daartoe niet in staat zijn geweest, schriftelijk beroep instellen bij de Rechtbank Utrecht (sector bestuursrecht, postbus 16005, 3500 DA Utrecht). Als er beroep wordt ingesteld kan hierbij tevens een verzoek tot voorlopige voorziening worden gevraagd, mits er sprake is van een spoedeisend belang. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Een projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Soest, 9 februari 2011

Naar boven