Verleende omgevingsvergunning met uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat zij vergunning hebben verleend voor het gebruik van de voormalige paardenwei als park en het verbeelden van een Romeinse boerderij door het plaatsen van palen op de locatie Brede Heide − Lennisheuvel (kadastraal BTL N 779).

De vergunning is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerp.

Ter inzage en/of informatie

De stukken liggen met ingang van vrijdag 16 december 2011 gedurende zes weken, dus tot en met donderdag 26 januari 2012, ter inzage bij de afdeling Wonen en Milieu in het gemeentehuis, ingang Markt. Voor informatie over en inzage van deze stukken kunt u telefonisch contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Wonen en Milieu, tel. (0411) 65 52 49. Inzage kan alleen na telefonische afspraak.

Ook is het besluit met bijbehorende stukken te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Belanghebbenden die eerder een zienswijze tegen het betreffende ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht en belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, kunnen binnen een termijn van zes weken, van vrijdag 16 december 2011 tot en met donderdag 26 januari 2012, een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank ‘s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90.125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Als beroep wordt ingesteld kan hierbij tevens om het treffen van een voorlopige voorziening worden gevraagd, mits er sprake is van een spoedeisend belang.

Naar boven