Vastgesteld bestemmingsplan ‘Parkeerplaatsen Biltstein’

De gemeenteraad heeft op 24 november 2011 het bestemmingsplan ‘Parkeerplaatsen Biltstein’ ongewijzigd vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en plankaart. Het plangebied bestaat uit een deel van de straat Biltstein en een aansluitend deel van de groenvoorziening in de kern De Bilt. Aanleiding voor het opstellen van het bestemmingsplan is de herinrichting van de Dorpsstraat en omgeving.

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het vastgestelde bestemmingsplan ‘Parkeerplaatsen Biltstein’ met ingang van 15 december 2011 gedurende zes weken tot en met 25 januari 2012 voor eenieder ter inzage bij het informatiecentrum van het gemeentehuis in Bilthoven (Soestdijkseweg Zuid 173).

Het bestemmingsplan met de daarbij behorende stukken kan digitaal worden ingezien op http://www.debilt.nl/ruimtelijkeplannen.

De bronbestanden zijn beschikbaar via

http://www2.debilt.nl/ruimtelijkeplannen/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0310.0019BP00208-VG01

Gedurende genoemde termijn van tervisielegging kunnen zij, die tijdig hun zienswijze met betrekking tot het ontwerpplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze eerder kenbaar te maken, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State kan tegelijkertijd, naast het instellen van beroep, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend als gevolg waarvan het besluit van de gemeenteraad niet in werking treedt totdat op dat verzoek is beslist.

Voor het instellen van beroep en voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven